ZOO Liberec

Na ploše 14 ha můžete obdivovat přes 170 druhů zvířat (1438 zvířat) ze všech kontinentů. Mezi nejzajímavější chované druhy patří takin čínský, zebra bezhřívá a sob lesní, levhart sněžný, margay, pavián pláštíkový a mangabej žlutobřichý, viskača, dracéna krokodýlovitá nebo ara hyacintový a orlosup bradatý. Zcela mimořádná je naše kolekce horských kopytníků a dravých ptáků.

Další tipy

Bobová dráha Janov

Ideální umístění, netradiční sportovní vyžití, skvělá samoobslužná gastronomie či třeba dětský koutek z bobové dráhy činí zajímavý celoroční cíl rodinných nebo školních výletů.

Poznejte Horní Maxov

Zimy jsou tu pořádné a léto příjemně svěží. Lidé tu mají dobré srdce. A ta příroda je prostě úžasná. Zavítejte do jedné z nejmalebnějších osad Jizerských hor…poznejte i vy Horní Maxov.

Náš velký okruh

Délka trasy: tam i zpět 5,5 km, 1,5h (pěšky). Možno absolvovat: pěšky, na kole, s kočárkem. Věková kategorie: 0+

Na „koupák“

Horské koupaliště v Lučanech nabízí příjemné osvěžení v letních vedrech. Je tu čistá voda, dětské brouzdaliště a fajnové občerstvení. Dá se zvládnout pěšky přes Boemovu kotlinu a pak přes louky dolů k pile.

Stezka svobody

Stezka je vedena krásným prostředím nabízejícím množství atraktivních výhledů do půvabných zákoutí a panoramat. Je jakousi tepnou, posilující naši spolupráci napříč městem, naše sousedské a přátelské vztahy.

Rozhledny Horního Maxova

Délka trasy okruhu: 6,9 km, 2,15h (pěšky). Možno absolvovat: pěšky, na kole. Věková kategorie: 4+

Apartmán Rustic

Apartmán De luxe

Apartmán Mezonet

Apartmán Špejchar